עוגת סופגניות רכות ומדהימות בנינג'ה גריל

עוגת סופגניות עד 75% פחות שמן? יש דבר כזה! לא תאמינו מה אפשר להכין בנינג'ה גריל שלכם (ביחס לטיגון מסורתי)

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק׳ + זמן התפחה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כוסות (420 גרם) קמח
1 כף שמרים יבשים
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
1/2 כפית מלח
1 ביצה גדולה
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב פושר (אפשר להשתמש בחלב צמחי)
50 גרם חמאה רכה (או מחמאה לגרסה פרווה)
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס (60 מ"ל) מים פושרים (אם יש צורך להוסיף לבצק)
ריבה למילוי (תות, פטל או כל ריבה אחרת שאוהבים)
אבקת סוכר לפיזור מעל
אופן הכנה
הכנת הבצק:
1 לישה והכנת הבצק – בקערת מיקסר עם וו לישה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, החלב, הווניל והחמאה הרכה. ולשים במהירות נמוכה. מוסיפים את המלח ולשים 8-10 דקות עד שמתקבל בצק גמיש ורך.
2 אם הבצק יבש מדי, הוסיפו מעט מים בהדרגה. התפחה: מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת, ומתפיחים את הבצק במקום חמים למשך שעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
3 יצירת סופגניות – מחלקים את הבצק לכדורים במשקל אחיד (בגודל שבא לכם, אנחנו ממליצים על סופגניות במשקל של 70 גר׳ לסופגניה).
4 לאחר הכידרור מכסים ונותנים לסופגניות התפחה נוספת עד להכפלת הגודל שלהן.
5 מכניסים לנינג'ה ומפעילים על 170 מעלות ל-12 דק
6 מפזרים אבקת אפייה, ממלאים בריבה וזוללים!
@ninja.il

עוגת סופגניות עד 75% פחות שמן*? יש דבר כזה! לא תאמינו מה אפשר להכין בנינג'ה גריל שלכם 😍 *בהשוואה לטיגון מסורתי #מתכון #סופגניות #חנוכה שריג היבואן הרשמי מצרכים: לסופגניות – 3 כוסות (420 גרם) קמח 1 כף שמרים יבשים 1/4 כוס (50 גרם) סוכר 1/2 כפית מלח 1 ביצה גדולה 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב פושר (אפשר להשתמש בחלב צמחי) 50 גרם חמאה רכה (או מחמאה לגרסה פרווה) 1 כפית תמצית וניל 1/4 כוס (60 מ"ל) מים פושרים (אם יש צורך להוסיף לבצק) ריבה למילוי (תות, פטל או כל ריבה אחרת שאוהבים) אבקת סוכר לפיזור מעל אופן ההכנה – לישה והכנת הבצק – בקערת מיקסר עם וו לישה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, החלב, הווניל והחמאה הרכה. ולשים במהירות נמוכה. מוסיפים את המלח ולשים 8-10 דקות עד שמתקבל בצק גמיש ורך. אם הבצק יבש מדי, הוסיפו מעט מים בהדרגה. התפחה: מכסים את הקערה בניילון נצמד או מגבת, ומתפיחים את הבצק במקום חמים למשך שעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו. יצירת סופגניות – מחלקים את הבצק לכדורים במשקל אחיד (בגודל שבא לכם, אנחנו ממליצים על סופגניות במשקל של 70 גר׳ לסופגניה). לאחר הכידרור מכסים ונותנים לסופגניות התפחה נוספת עד להכפלת הגודל שלהן. מכניסים לנינג'ה ומפעילים על 170 מעלות ל-12 דק מפזרים אבקת אפייה, ממלאים בריבה וזוללים! בתאבון

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם