מתכון ל׳סוכריות׳ שייטל וליה – מיוחד לעצמאות

זה הזמן לגוון! תתפנקו עם סוכריות בשר חגיגיות ליום העצמאות.
עם גריל פנימי לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול על האש

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג נתחי שייטל פרוסים דק
0.5 ק"ג פרוסות שומן ליה (שומן טלה) – טיפ: נתחי הליה לרוב מגיעים כגוש, בקשו מהקצב לפרוס לכם אותו לפרוסות דקות כדי לעזור בשיטוח שלו.
מספר שיפודים (עדיף עבים כדי שיחזיקו היטב)
אופן הכנה
1 מניחים על משטח עבודה ניילון נצמד ומפזרים עליו את נתחי השייטל באופן שייצרו מלבן. מומלץ לשמור על רווחים בין הנתחים כי אנחנו נשטח אותם יותר בהמשך.
2 מכסים את הנתחים בניילון נצמד נוסף ובעזרת פטיש שניצלים דופקים את הנתחים ומשטחים אותם לעובי דק כמו של שניצל.
3 עושים את אותו הדבר עם פרוסות הליה (שומן הטלה) – מניחים על נייר אפייה (אפשר גם על ניילון אם אתם מעדיפים), מפזרים את הליה, ואחכ שוב נייא אפייה, דופקים ומשטחים את הליה כמה שאפשר/ואוהבים.
4 מורידים את הניילון משכבת השייטל, הופכים את הלייה על השייטל, מורידים את שכבת הניילון/נייר אפייה (תלוי במה השתמשתם) מהלייה. בשלב הזה אתם אמורים לקבל מלבן של שייטל שמונח על ניילון ומעל השייטל הליה.
5 נעזרים בניילון התחתון ומגלגלים את המלבן לגליל ארוך. מעבירים לצינון במקפיא לכ- 10/15 דק׳ (יעזור בהמשך לחתוך את הגליל לפרוסות, אבל המטרה היא לא להקפיא את הבשר).
6 מוציאים מהמקפיא, חותכים את הקצוות ופורסים את יתר גליל הבשר לפרוסות בעובי אתם אוהבים, אנחנו בחרנו בפרוסות בעובי 2 ס״מ.
7 משפדים את הפרוסות על שיפודים, אנחנו שמנו 2 על כל שיפוד.
8 מדליקים את נינג׳ה גריל הביתי, תוכנית גריל, חום מקסימלי, למשך 7-10 דק׳ (תלוי ברמת העשייה שתרצו), לאחר פעולת החימום המקדים מניחים את סוכריות הבשר שהכנו על משטח הגריל עם הפסים וסוגרים את המכסה. במחצית הזמן פותחים את המכסה, הופכים וסוגרים שוב.
9 בתום הזמן, מוציאים ומגישים. מומלץ לאכול בסמוך לצלייה כדי למנוע התייבשות הבשר . בתאבון וחג עצמאות שמח.
@ninja.il

זה הזמן לגוון! תתפנקו עם סוכריות בשר חגיגיות ליום העצמאות 😍 עם גריל פנימי לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול על האש שריג היבואן הרשמי #עלהאש #יוםהעצמאות #אוכל #מתכון אז איך מכינים? מתכון ל׳סוכריות׳ שייטל וליה – מיוחד לעצמאות מצרכים – 1 ק״ג נתחי שייטל פרוסים דק 0.5 ק״׳ פרוסות שומן ליה (שומן טלה) – טיפ: נתחי הליה לרוב מגיעים כגוש, בקשו מהקצב לפרוס לכם אותו לפרוסות דקות כדי לעזור בשיטוח שלו. מספר שיפודים (עדיף עבים כדי שיחזיקו היטב) ניילון נצמד ניירות אפייה אופן ההכנה – מניחים על משטח עבודה ניילון נצמד ומפזרים עליו את נתחי השייטל באופן שייצרו מלבן. מומלץ לשמור על רווחים בין הנתחים כי אנחנו נשטח אותם יותר בהמשך. מכסים את הנתחים בניילון נצמד נוסף ובעזרת פטיש שניצלים דופקים את הנתחים ומשטחים אותם לעובי דק כמו של שניצל. עושים את אותו הדבר עם פרוסות הליה (שומן הטלה) – מניחים על נייר אפייה (אפשר גם על ניילון אם אתם מעדיפים), מפזרים את הליה, ואחכ שוב נייא אפייה, דופקים ומשטחים את הליה כמה שאפשר/ואוהבים. מורידים את הניילון משכבת השייטל, הופכים את הלייה על השייטל, מורידים את שכבת הניילון/נייר אפייה (תלוי במה השתמשתם) מהלייה. בשלב הזה אתם אמורים לקבל מלבן של שייטל שמונח על ניילון ומעל השייטל הליה. נעזרים בניילון התחתון ומגלגלים את המלבן לגליל ארוך. מעבירים לצינון במקפיא לכ- 10/15 דק׳ (יעזור בהמשך לחתוך את הגליל לפרוסות, אבל המטרה היא לא להקפיא את הבשר). מוציאים מהמקפיא, חותכים את הקצוות ופורסים את יתר גליל הבשר לפרוסותת בעובי אתם אוהבים, אנחנו בחרנו בפרוסות בעובי 2 ס״מ. משפדים את הפרוסות על שיפודים, אנחנו שמנו 2 על כל שיפוד. מדליקים את נינג׳ה גליר הביתי, תוכנית גריל, חום מקסימלי, למשך 7-10 דק׳ (תלוי ברמת העשייה שתרצו), לאחר פעולת החימום המקדים מניחים את סוכריות הבשר שהכנו על משטח הגריל עם הפסים וסוגרים את המכסה. במחצית הזמן פותחים את המכסה, הופכים וסוגרים שוב. בתום הזמן, מוציאים ומגישים. מומלץ לאכול בסמוך לצלייה כדי למנוע התייבשות הבשר . בתאבון וחג עצמאות שמח.

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם