בצל ממולא אורז ופירות יבשים של פותנה ג'אבר
מתוק, מלוח ומלא אגוזים וסילאן. פותנה מכינה מתכון עסיסי לממולאים רכים רכים מתוך “אוכל של בית” – מתכון צמחוני וטעים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצל ממולא
6 בצלים
1 כוס אורז
16 שזיפים מיובשים מגולענים
16 משמשים מיובשים
חופן אגוזי מלך
1 כפית קינמון
2 כפיות כורכום
3 כפות סילאן
מים
מלח
פלפל
אופן הכנה
אופן הכנה
בצלים ממולאים
1 חותכים חלק מהמשמשים, מדללים את הסילאן, מערבבים עם האורז ומתבלים.
2 מרוקנים את הבצלים וממלאים אותם בתערובת.
3 במחבת עמוקה מסדרים את הבצלים הממולאים, משבצים ביניהם פירות יבשים, מוזגים מעט מים ומפזרים מעט קינמון.
4 מביאים לרתיחה, מנמיכים וממשיכים לבשל כ – 20 דקות.
