ביצים ממולאות עם פטריות ובצל

מתכון קל להכנה לביצים ממולאות בפטריות ובצל. זוהי מנה מנחמת פולנית אותנטית. מנת ילדות פולנית קלאסית. מנה פופולארית שהפולנים אוכלים בחג הפסחא.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל
שמן לטיגון
מלח ופלפל
2-3 פטריות
5-6 ביצים
צרור פטרוזיליה
2 כפות שמנת חמוצה
פירורי לחם
חמאה לטיגון
להגשה: עלי רוקט ונבטים
אופן הכנה
1 קוצצים את הבצל ומוסיפים למחבת, מוסיפים מלח ומערבבים. מטגנים את הבצל עד שמזהיב ומשחים מעט.
2 מגרדים פטריות בפומפיה ומטגנים בשמן במחבת ביחד עם מלח. מערבבים וממשיכים לטגן עד שמזהיב ומשחים קלות.
3 מבשלים את הביצים בסיר עמוק עם מים כ- 20 דקות עד שהן מוכנות.
4 חוצים את הביצים ביחד עם הקליפה ומסירים את הבפנים. משאירים בצד לאחר כך את מה שנשאר עם הקליפה.
5 קוצצים צרור פטרוזיליה ומוסיפים אותה אל הביצים.
6 מוסיפים את הפטריות והבצל הקצוצים ומערבבים את הכל ביחד. מוסיפים מעט מלח ופלפל ושוב מערבבים.
7 מוסיפים את השמנת חמוצה ומערבבים את הכל ביחד בקערה.
8 ממלאים את הביצים בבלילה שנוצרה, עוטפים בפירורי לחם ומטגנים על מחבת עם חמאה מומסת עד שמזהיבים.
9 מניחים עלי רוקט ונבטים על צלחת הגשה ומעליהם את הביצים.
10 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם