גלילוני חזה עוף במילוי לחם אבוד, עשבי תיבול וחזה אווז מעושן של אבי ביטון

מתכון מרענן שישדרג את חזה העוף שלכם: אבי ביטון עם מתכון של גלילונים ממולאים בתוספת לחם אבוד, חזה אווז מעושן ועשבי תיבול מתוך התוכנית: "פשוט לבשל"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשניצלים:
800 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים
שמן זית לטיגון
למילוי:
2 פרוסות לחם
1 צרור פטרוזיליה
1 שן שום
מלח
3 פרוסות חזה אווז מעושן
4 כפות שמן זית
לסלט:
3 עגבניות
3 גבעולים של בצל ירוק
1 כף שמן זית
מלח לתיבול
גלילוני חזה עוף ממולאים של אבי ביטון.
גלילוני חזה עוף ממולאים של אבי ביטון.
אופן הכנה
1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי בטחינה עדינה.
2 על כל פרוסה של שניצל מניחים כף מהמילוי.
3 מגלגלים את פרוסת השניצל כך שייוצרו גלילונים.
4 מחממים שמן זית לטיגון במחבת על חום בינוני.
5 מניחים את גלילוני חזה העוף על גבי המחבת (שימו לב שהחלק של התפר שסוגר את הגלילון הוא זה שמונח כלפי מטה, ישירות על גבי המחבת).
6 מחכים כדקה והופכים את חזה העוף.
7 קוצצים את העגבניות והבצל הירוק לסלט, מוסיפים שמן זית ומלח.
8 מגישים את גלילוני חזה העוף לצד הסלט.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות