כרובית ממולאת בשר של פותנה ג'אבר – ממולאים מסוג אחר וטעים יותר

מתכון לכרובית ממולאת בשר של אוסנת לנקרי מתוך “אוכל של בית” עם פותנה ג’אבר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרובית ממולאת
1 כרובית יפה וגדולה
1/2 ק”ג בשר בקר טחון
1 בצל
4 ביצים
1 חבילת עגבניות מרוסקות
3 כפות שמן קנולה
מעט פירורי לחם
3 שיני שום
גרידת לימון מלימון אחד
1 חופן פטרוזילה
מלח
פלפל שחור
תבלין ראס אל חנות
כמון
פפריקה מתוקה
כורכום

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, פירורי לחם, כמון, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות וביצה.
2 נותנים לתערובת לנוח מעט.
3 בינתיים שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים יפים.
4 חורצים בכל פרח חריץ.
5 ממלאים את החריץ בתערובת הבשר הטחון.
6 מחממים במחבת שמן עמוק.
7 מערבבים 3 ביצים בקערה.
8 טובלים את הכרובית בבלילת הביצים ומטגנים קלות, מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
9 בסיר מטגנים מעט שום, מוסיפים עגבניות מרוסקות, גרידת לימון, כמון, כורכום , פפריקה מתוקה ומעט מים ומביאים לרתיחה.
10 מסדרים את הכרוביות המטוגנות בסיר עם הרוטב ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה, מדי פעם מנערים את הסיר ולפני סיום מפזרים מעט פטרוזיליה.
כרובית ממולאת בשר של פותנה ג'אבר - ממולאים מסוג אחר וטעים יותר
כרובית ממולאת בשר של פותנה ג'אבר – ממולאים מסוג אחר וטעים יותר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות