חצי לחם פועלים עם בשר ובצל של יובל בר נר

מכינים סנדוויץ’ מחצי כיכר לחם וממלאים בבשר עסיסי ומתובל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כיכר לחם לבן אחיד
200 גרם בשר טחון
1 בצל גדול פרוס קצוץ
1 עגבניה בשלה פרוסה
1 חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
0.5 פלפל ירוק חריף פרוס (למי שאוהב)
3 כפות שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
גרידת ג'ינג'ר
רוטב דגים
למיונז:
2 חלמונים
1 כף חרדל דיז'ון
2 כפות חומץ טבעי או מיץ לימון
200 מ"ל שמן קנולה
1 כפית שטוחה מלח
אופן הכנה
1 כדי להחזיר פריכות וחיות ללחם, מרטיבים קלות במים את הכיכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות למשך 7 – 6 דקות
2 בזמן הזה מכינים מיונז: במיכל צר וגבוה שמים ביצה, חומץ, מלח וחרדל וטוחנים בעזרת מיקסר. מוסיפים את השמן תוך ערבול, בתחילה לאט יותר ואחר כך בקצב מהיר יותר, תוך עבודת הבלנדר מעלה ומטה עם היד. המיונז צריך להתקבל יציב ומוצק. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
3 במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן הזית דקה או שתיים עד שקיפות
4 מוסיפים את הבשר, הפלפל החריף והתבלינים ומערבבים עד שהבשר רק משנה את צבעו במשך עוד דקה או שתיים
5 מסירים מן האש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה
6 לאחר הוצאת הלחם מן התנור, חוצים לשניים לרוחב ומוציאים מאחד החצאים את התוכן, כך שיוותר חלל למילוי
7 מורחים בשכבת מיונז ומסדרים בתוך החלל פרוסות עגבניה
8 ממלאים בבשר והבצל החמים ומגישים מיד עטוף בנייר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות