סופגניות קלאסיות במילוי ריבה של אור שוקרון

מתכון של אור שוקרון מקונדיטורית "אוריוס" לסופגניה הקלאסית עם הריבה שכולנו מכירים ואוהבים. סופגניה אוורירית במילוי ריבה ובתוספת של אבקת סוכר מעל.

צילום: שירן כהן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: 10-12 סופגניות
2.2 כוסות חלב (310 גרם)
38 גרם שמרים טריים
2 ביצים L
6 ו – 4\3 כוסות קמח
90 גרם חמאה רכה
גרידה משליש לימון
1 כף דבש
1 כף ברנדי
חצי כוס סוכר
למילוי
ריבה
אבקת סוכר לקישוט מעל
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים לקערה חלב, שמרים וסוכר ומערבבים במהירות נמוכה במיקסר.
2 מוסיפים את שאר החומרים חוץ החמאה ומערבלים במיקסר 4 דקות
3 מוסיפים את החמאה לאט לאט עד שהבצק נהיה חלק
4 שמים בהתפחה כשעה מכוסה בניילון נצמד.
5 אחרי התפחה יוצרים כדורים בגודל אחיד , כ 50 גרם כל אחד.
6 מתפיחים שוב כשעה.
7 מטגנים בשמן בחום 170 מעלות ומוציאים כשהן זהובות.
למילוי
1 את הריבה מזלפים אל תוך שקית זילוף.
2 עושים חור בסופגניה באמצעות סכין ובאמצעות השקית זילוף מזלפים פנימה את הריבה
3 מפזרים מעל אבקת סוכר.
4 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם