מאפה פאי תותים אוכמניות ושוקולד לבן
מתכון לפאי תותים, אוכמניות, שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה שאי אפשר לסרב לו. אפשר להכין כפאי גדול או כטארטלטים אישיים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק פאי מוכן ומופשר
250 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שוקולד לבן
150 מ"ל שמנת מתוקה
גרגרים ממקל וניל
אופן הכנה
1 מרדדים את הבצק לתבנית/טארטלטים מחורמזלג ומכניסים לתנור ל10-15 דקות על חום 180 מעלות – עד שהבצק מזהיב. מוציאים להצטנן
2 על באן מארי מחממים גבינת מסקרפונה, שוקולד לבן ווניל עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב. מניחים בצד
3 מקציפים שמנת מתוקה היטב
4 מקפלים לתוך הקצפת את תערובת המסקרפונה ויוצקים על הבצק
5 מסדרים מלמעלה תותים ואוכמניות ומכניסים למקרר להתייצבות