חטיפי שיבולת שועל תותים

קינוח פירות בריא יותר עשוי עם תותים טריים, ציפוי פירורי חמאה דגנים מלאים וזיגוג וניל מתקתק קלות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס שיבולת שועל עבה
3/4 כוס קמח לבן מלא
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית מלח
90 גרם חמאה
2 כוסות תותים חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית עמילן תירס
1 כף מיץ לימון סחוט
1 כף סוכר מגורען
לזיגוג הוניל
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כף חלב מכל סוג
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בקערה בינונית מערבבים את שיבולת השועל, הקמח, הסוכר החום, הג'ינג'ר והמלח. יוצקים פנימה את החמאה המומסת ומערבבים עד שנוצרים גושים והחומרים היבשים נרטבים באופן שווה. מניחים בצד 1/2 כוס מתערובת הקראמבל, ואז מהדקים את השאר לשכבה אחידה בתחתית התבנית המוכנה
3 מפזרים מחצית מהתותים, מעליו את עמילן התירס באופן שווה ואז בוזקים את מיץ הלימון ו-1/2 כף מהסוכר
4 מפזרים את שאר התותים ולאחר מכן את 1/2 כף הסוכר הנותרת. מפזרים את הפירורים השמורים באופן שווה מלמעלה
5 אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהפירות מבעבעים וציפוי הפירורים מריח קלוי ונראה זהוב. מניחים את התבנית על רשת לצינון מלא (ניתן להאיץ את התהליך במקרר).
6 מכינים את הזיגוג: בקערה בינונית, טורפים בזריזות יחד את אבקת הסוכר, הווניל והחלב עד לקבלת תערובת חלקה. אפשר להוסיף עוד חלב אם רוצים מרקם דליל יותר
7 מזלפים זיגוג, פורסים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות