כרוב מאודה

מנה מסורתית וקלאסית שהיא גם תוספת מושלמת!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בצלים קצוצים
כף אבקת מרק עוף
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
ראש כרוב
2 כפות של רסק עגבניות
אופן הכנה
1 מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן.
2 מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים אליו את כל התבלינים.
3 חותכים את הכרוב לפרוסות, מכניסים לתוך הסיר ומבשלים כשעה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות