חיתוכיות גבינה ברולה – עוגת הגבינה הכי טובה של לין טלקר
מתכון לעוגת גבינה חיתוכיות גבינה ברולה של לין טלקר, קלה להכנה בזכות מיקסר קנווד שף, המיקסר ששוקל, מתפיח ואפילו מאדה את הבצק. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה + קירור של לילה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לתחתית תבנית בגודל 24*24
150 גרם פתיבר
50 גרם חמאה מומסת
למלית:
350 גרם גבינת שמנת 16%
250 גרם גבינה לבנה 5%
200 גרם שמנת חמוצה 15%
200 גרם סוכר (1 כוס)
3 ביצים (L)
1 כפית מחית וניל
10 גרם קורנפלור (1 כף)
לקירמול:
סוכר חום דמררה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות סטטי.
2 טוחנים את הפתיבר ומערבבים אותו עם החמאה מומסת. משטחים את התערובת באופן שווה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לאפייה ל10 דקות. מצננים היטב.
3 מורידים ל-150 מעלות.
4 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים גבינת שמנת, גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבלים על מנת לפתוח את הגבינות. מוסיפים סוכר,ביצים, מחית וניל ומערבבים. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עד לאיחוד.
5 מוזגים בעדינות לתבנית ומכניסים לאפייה של 50-60 דקות (הבלילה אמורה להיות יחסית יציבה ולהשאר בהירה). מצננים בחוץ ומכניסים לקירור במקרר ללילה.
6 יום למחרת – פורסים לקוביות שוות , מפזרים מעל סוכר ושורפים בזהירות עם ברנר.
7 את הסוכר יש לשים בסמוך לזמן ההגשה.
