ספרינג רולז עם רוטב מתקתק

מתכון לספרינג רולז, מלאים בירקות מרעננים, מדפי אורז בליווי רוטב קייצי עם ליקר תפוזים. מתכון של הקונדיטורית ליאור משיח

בשיתוף הכרם

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 דפי אורז לספרינג רולז
1 אבוקדו, מקולף, חצוי ופרוס דק
עלי חסה שטופים
1-2 מלפפונים חתוכים למקלות
1-2 גזרים חתוכים למקלות
1 פלפל אדום חתוך למקלות
כרוב אדום פרוס דק
חופן עלי כוסברה
חופן עלי נענע
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
בוטנים קלויים קצוצים לעיטור מלמעלה
הרוטב:
125 גר' חמאת בוטנים קרמית (טבעי או לא)
¼ כוס מיץ תפוזים
מיץ מחצי ליים
3 כפות ליקר תפוזים
2 כפות סירופ מייפל
1 כף רוטב סויה
אופציונלי – 2-3 כפות סרירצ'ה
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 שן שום מגוררת
מים לדילול אם צריך
אופן הכנה
1 מזלפים קצת מיץ ליים / לימון על האבוקדו.
2 מכינים פס של הירקות כדי שיהיה קל לסדר את הרולים.
3 בכלי יחסית רדוד מוזגים מים פושרים.
4 מניחים כל דף אורז במים ל-5-10 שניות, ומעבירים למשטח העבודה. כל פעם עובדים על דף אורז אחד.
5 על חלקו התחתון של דף האורז מניחים עלה חסה, ועליו אבוקדו, ירקות ועלי כוסברה ונענע.
6 מקפלים את הצדדים לאמצע ומגלגלים באופן הדוק מבלי לקרוע את הרול.
7 ממשיכים כך עם כל הרולים.
להכנת הרוטב:
1 טורפים את כל המרכיבים יחד, אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים מים.
2 מגישים וטובלים את הרולים ברוטב.
ספרינג רולז מתכון
מרענן כמו האביב – ספרינג רולז. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות