ספרינג רולז מדפי אורז

מתכון לירקות טריים מגולגלים בדפי אורז עם רוטב חמאת בוטנים מדהים. הסוד הוא בהכנה מראש של הרכיבים "מיז אן פלאס"

מערכת
21.01.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 דפי אורז
מלפפון חתוך למקלות דקים
גזר חתוך למקלות דקים
4 עלי חסה חתוכים דק
פלפל אדום חתוך למקלות דקים
עירית
אופציות לחלבון: חזה עוף צלוי חתוך למקלות דקים או טופו צרוב וחתוך לרצועות
אופציונלי: שומשום וקצח
לרוטב:
כפית חמאת בוטנים טבעית
3 כפות סויה
2 כף צ'ילי מתוק
2 כפות מים
אופן הכנה
1 מכינים מראש את הרכיבים מסודרים לנוחות מקסימלית של עבודה
2 מכינים קערת מים חמימים – מספיק רחבה שדף אורז יכול כולו להיטבל בתוכה
3 מכינים צלחת ריקה לגילגול הרולז וצלחת נוספת להגשה
4 טובלים דף אורז ל30 שניות במים, מנערים ומניחים על הצלחת לגילגול וממלאים במרכז החלק התחתון של הדף בירקות ועוף או סויה
5 לא למלא יותר מידי את הרול כדי שיתגלגל היטב
6 מגלגלים פעם אחת את החלק המלא בירקות לתוך עצמו, ואז מקפלים את שני הצדדים למרכז, וממשיכים לגלגל עד שכל הרול מגולגל
7 חוזרים על הפעולה לכל הרולים ומניחים על צלחת ההגשה
8 לרוטב: מערבבים את כל רכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים לכדי איזון (במלח, סוכר או לימון אם צריך)
9 מפזרים קצח ושומשום מעל הרולים ומגישים לצד הרוטב

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות