מקלוני גבינה פריכים

מתכון למקלוני גבינה של מאפיה שתכינו בבית בקלות, מושלם לארוחת ערב

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1ק"ג בצק עלים קפוא
2 חלמונים L
200 גאודה מגורדת
200 גרם גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות קמח
שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מערבבים את הגבינות המגורדות והקמח בקערה
3 פורסים את הבצק על משטח מקומח, מרדדים לעובי של 3 מ"מ, כדאי שהבצק יישאר בצורת מלבן
4 מורחים על מחצית מהבצק ביצה טרופה (או בחמאה) ומפזרים מעל החצי את תערובת הגבינות ומהדקים אותה על הבצק הרטוב
5 מקפלים את החצי השני של הבצק על גבי החצי עם הגבינות, ומורחים למעלה שוב בביצה ומפזרים שומשום
6 חותכים את הבצק לרצועות שוות (הכי נוח בעזרת גלגלת של פיצה), ומסובבים כל רצועה משני הצדדים ליצירת צורת בורג
7 מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 15-20 דקות בתנור, עד שהמקלות מזהיבים ופריכים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות