פאלק פאניר – תבשיל תרד טבעוני של שאול בן אדרת
שאול בן אדרת מטיס אותנו להודו מבלי לעלות על מטוס
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 4 מנות:
0.5 ק”ג עלי תרד טריים
200 גרם גבינת משומשו
0.5 בצל קצוץ דק
4 כפות חמאה קוקוס
1 עלה דפנה
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
1 כפית זרע כמון
0.5 כפית כורכום
0.25 כפית מלח
0.25 כפית פלפל שחור
0.5 כפית חלבה טחון
0.5 כפית כורכום טחון
2 תרמילי הל שבורים
0.5 כוס מים
אופן הכנה
1 לחלוט את התרד בסיר עם מים רתוחים
2 לסחוט את התרד מהנוזלים ולטחון במעבד מזון
3 לאדות במחבת את הבצל והשום עם חמאה כ-2 דקות
4 להוסף את תרמלי ההל וזרעי הכמון כורכום חילבה וג’ינג’ר ולבשל כ-2 דקות
5 להוסיף את התרד הטחון והמים ולבשלים כ-10 דקות עד לצימצום
6 להמליח ולפלפל
7 מכבים את האש
8 לחתוך את הגבינה לקוביות 1*1 ס”מ להוסיף לסיר, לערבב בעדינות ולהגיש חם או לפורר מעל התרד
