פאי דגים, תרד וגבינות של סימה ביטון

מתכון ללא קמח כשר לפסח שמתאים לחג אבל גם לכל השנה – פאי מדהים של דגים, תרד וגבינות , טעים כל כך לארוחת ערב כיפית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס”מ
מלח,פלפל
2 ביצים קשות מקולפות חתוכות לרבעים
2 חופנים של תרד שטוף
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
שמן זית
285 מ”ל שמנת מתוקה
2 חופנים של גבינת פרמזן מגורדת
מיץ מלימון 1
1 כפית חרדל דיז’ון גרגרים
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
455 גרם פילה של דג קוד ללא העור חתוך לרצועות
קמצוץ אגוז מוסקט
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל230 מעלות.
2 מניחים את תפו”א בסיר עם מים רותחים, מבשלים 10 דקות ומסננים.
3 מאדים את התרד במחבת כשתי דקות , מוציאים מהמחבת וסוחטים על מנת להפטר מנוזלים מיותרים.
4 מטגנים במחבת את הבצל והגזר במעט שמן זית כ-5 דקות, מסירים מהאש ומוסיפים שמנת, פרמזן, מיץ לימון, חרדל ופטרוזיליה.
5 מערבבים את התרד, רצועות הדג והביצים ומסדרים בתחתית תבנית אפיה, שופכים מעל את תערובת השמנת.
6 מועכים את תפו”א לפירה ומוסיפים מעט שמן זית, מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
7 מפזרים את הפירה מעל תערובת הדג בשכבה אחידה.
8 אופים 30 דקות ומגישים.
פאי דגים, תרד וגבינות של סימה ביטון
פאי דגים, תרד וגבינות של סימה ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות