סופר פנקייק תרד עם סלט אבוקדו של ג'יימי אוליבר – צמחוני וקל להכנה

מתכון צמחוני מושלם של פנקייק תרד עם סלט אבוקדו וגבינה – קל להכנה וטעים כל כך

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 אבוקדו בשל
100 גרם תרד
35 גרם עגבניות שרי בשלות בכל מיני צבעים
3 גבעולים של בצל ירוק
חצי צרור כוסברה
1 לימון
1 שמן כתית בכבישה קרה
1 ביצה (עדיפות לביצת חופש)
1 כוס קמח תופח
1 כוס חלב דל שומן
1 שמן זית
300 גרם גבינת קוטג’
רוטב צ’ילי חריף
אופן הכנה
זמן הכנה – 25 דקות לפנקייק תרד
1 מקלפים את האבוקדו, מוציאים את הגרעין חותכים לפרוסות דקות.
2 חותכים את העגבניות לרבעים.
3 מעבירים הכל לקערה יחד עם רבע מהתרד.
4 מנקים וקוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה יחד עם עלי הכוסברה.
5 סוחטים מעל מיץ הלימון. מטפטפים מעל שמן כתית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6 מכניסים לבלנדר את הביצה, קמח, שארית התרד, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
7 על אש בינונית מניחים מחבת גדולה משומנת עם טיפה שמן זית.
8 שופכים פנימה שכבה דקה של הבלילה, ומסובבים אותה כלפי מעלה וסביב הקצוות.
9 מטגנים שתי דקות או עד שמזהיב ואז הופכים לצד השני. עורמים על צלחת הגשה וחוזרים על הפעולה.
10 על כל פנקייק מניחים גוש קטן של הגבינה, סלט אבוקדו וכמה טיפות יפות של רוטב הצ’ילי.
11 מומלץ להגיש עם כמה פלחי ליים לסחיטה מעל. ניתן גם לשים ביצת עין מעל לטעם משודרג .

טיפ אפשר להחליף את התרד בכל מיני עשבי תיבול רכים, כגון פטרוזילה, נענע, בזיליקום וטרגון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות