סופר פנקייק תרד עם סלט אבוקדו של ג'יימי אוליבר – מתכון ב-5 דקות עבודה

מתכון צמחוני מושלם של פנקייק תרד עם סלט אבוקדו וגבינה – קל להכנה שמוכן תוך 5 דקות ואוכלים בשניות מרוב שטעים

אופן הכנה
זמן הכנה – 25 דקות לפנקייק תרד
1 מקלפים את האבוקדו, מוציאים את הגרעין חותכים לפרוסות דקות.
2 חותכים את העגבניות לרבעים.
3 מעבירים הכל לקערה יחד עם רבע מהתרד.
4 מנקים וקוצצים דק את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה יחד עם עלי הכוסברה.
5 סוחטים מעל מיץ הלימון. מטפטפים מעל שמן כתית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6 מכניסים לבלנדר את הביצה, קמח, שארית התרד, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
7 על אש בינונית מניחים מחבת גדולה משומנת עם טיפה שמן זית.
8 שופכים פנימה שכבה דקה של הבלילה, ומסובבים אותה כלפי מעלה וסביב הקצוות.
9 מטגנים שתי דקות או עד שמזהיב ואז הופכים לצד השני. עורמים על צלחת הגשה וחוזרים על הפעולה.
10 על כל פנקייק מניחים גוש קטן של הגבינה, סלט אבוקדו וכמה טיפות יפות של רוטב הצ’ילי.
11 מומלץ להגיש עם כמה פלחי ליים לסחיטה מעל. ניתן גם לשים ביצת עין מעל לטעם משודרג .

טיפ אפשר להחליף את התרד בכל מיני עשבי תיבול רכים, כגון פטרוזילה, נענע, בזיליקום וטרגון.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות