פטאייר תרד מושלם

מתכון מושלם לפטאייר תרד טעים ברמות

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
4 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
1 כפית סוכר
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
כוס וחצי מים
מלית
1 בצל קצוץ דק
חצי כפית מלח
4 כפות שמן זית
500 גרם עלי תרד
200 גרם גבינה בולגרית
אופן הכנה
בצק
1 מכניסים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר והמים ומפעילים במשך כ-2 דקות לישה.
2 בתום 2 הדקות מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים עוד כ-5 דקות עד שהבצק מתרכך ומקבל מרקם חלק.
3 בתום הלישה מכדררים את הצק ומניחים בערה משומנת, מכסים את הקערה ומניחים להתפחה.
מלית
1 מועכים יחד את הבצל הקצוץ והמלח על מנת שיתרככו.
2 מוסיפים את התרד ומועכים יחד כ-2 דקות עד לכדי ריכוך.
3 כאשר הם רכים סוחטים מהם את הנוזלים, מוסיפים גבינה וזעתר ומערבבים הכל יחד.
מילוי ואפייה
1 לאחר התפחת הבצק מחלקים אותו לשני חלקים ומרדים אותם לעובי של כחצי ס"מ.
2 מהבצק הרדוד קורצים עיגולים בקוטר של 10 ס"מ.
3 מניחים במרכז כל עיגול כפית וחצי מהמלית ובסוגרים בצורת משולש.
4 את המשולשים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים את התבנית ומניחים להתפחה נוספת.
5 מחממים מראש תנור בחום של 220 מעלות.
6 לאחר ההתפחה מורחים על המשולשים בשמן זית ומכנים לתנור לאפייה במשך כ-10 דקות עד לכדי הזהבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות