מאפה תרד וגבינות של מיקי שמו

לחם גבינת צאן ותרד מתוך "מיקי שמו אופה מהלב – מהדורת חורף"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 3 מאפים (תבנית עגולה קוטר 24):
לבצק:
½5 כוסות קמח שמרים (750 גרם)
1/3 כוס סוכר דמררה (70 גרם)
3 ביצים
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן זית
100 גרם חמאה
2 כפיות מלח
10 גרם משפר אפיה
למלית:
1/2 ק”ג תרד קצוץ
250 גרם גבינת עיזים 5%
125 גרם גבינת פטה כבשים
קורט מלח
1 חופן אגוזי מלך קצוצים גס
מעט מלח גם או שומשום מלא
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו לישה מעבדים את הקמח, הסוכר, הביצים, המים והשמן כ- 5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח, משפר האפייה והחמאה, ולשים 7 דקות נוספות במהירות בינונית.
2 מכסים ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר.
3 בינתיים מכינים את המלית: מערבלים את כל החומרים עד לקבלת תערובת הומוגנית. מניחים בצד.
ההרכבה:
1 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בגודל של 20*30 ס”מ.
2 במרכז הבצק מסדרים 1/3 מכמות המלית ויוצרים “גליל”. מותחים בעדינות את הגליל ויוצרים שבלול. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.
3 מברישים בשמן זית ומפזרים מלח גס או שומשום מלא
4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 35 דקות.
מאפה תרד וגבינות
מאפה תרד וגבינות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: