דג סלמון חריף של רונן ביטי (אבא של עדי ביטי)
רונן ביטי, אבא של עדי ביטי, מגיע להתארח אצל שף אבי ביטון בתכנית “במטבח עם אמא” ומלמד אותו להכין את המנה שעדי הכי אוהבת
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם דג סלומון פרוס
כוס שמן זית
ראש שום טרי כתוש
6 עגבניות מרוסקות
3 כפות רסק עגבניות
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
סלרי (מקלות) קצוץ דק
2 כפיות סחוג ירוק
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
1 משרים את הסלמון לפני הכנתו במים ולימון כשעה.
2 בסיר רחב ועמוק מניחים את כל המצרכים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מוסיפים את הדג ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית. מגישים מיד.