קרוטונים מתובלים של תומר בלס

מי אמר שאין מה לעשות עם לחם ישן? קרוטונים מתובלים שכיף לאכול בכל ארוחה!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שאריות מלחם
1 שמן זית
1 תערובת תיבול איטלקית – ים תיכונית
קרוטונים מתובלים
צילום : יח"צ קרוטונים מתובלים

אופן הכנה

אופן הכנה
1 פורסים פרוסות של 1 ס”מ מלחם שנשאר ומכינים קוביות ברוחב ואורך של 1 ס”מ או 2 בהתאם לחשק. שמים בתוך קערה
2 שופכים מעט שמן זית
3 מתבלים בתערובת התיבול ומערבבים ע”י הקפצת הקערה
4 מחממים מחבת, מרססים, משמנים מעט ושופכים את התערובת עד להזהבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות