פסטה ברוטב אגוזי מלך של לאון אלקלעי

ארוחה של מלכים עם ספגטי ברוטב מדהים של אגוזי מלך שאתם חייבים לטעום מתוך "לאון אל דנטה – איטליה בבית"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לרוטב
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
קורט סוכר
קורט אגוז מוסקט טחון
100 סמ”ק שמן זית
לפסטה
500 גרם ספגטי
30 גרם חמאה
50 גרם פירורי לחם
מלח, פלפל
מעט גבינת פרמג׳יאנו מגוררת
אופן הכנה
הכנת הרוטב
1 בקערה קטנה מניחים את האגוזים הקצוצים.
2 מוסיפים קורט סוכר ואגוז מוסקט ומערבבים.
3 מוסיפים לאט את השמן, תוך כדי ערבוב.
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
2 בזמן בישול הפסטה ממיסים חמאה במחבת עמוקה שתכיל את הספגטי.
3 מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים תוך בחישה עד להזהבה.
4 מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת, בוחשים ומבשלים כדקה נוספת.
5 מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים.
6 מעבירים לצלחות הגשה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמג׳יאנו מגוררת.
פסטה ברוטב אגוזי מלך של לאון אלקלעי
פסטה ברוטב אגוזי מלך של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: