פסטה ספגטיני ביצי דגים של יחי זינו

היישר מסיציאליה: מתכון של יח זינו לספגטי עם ביצי דגים, עגבניות שרי ובזיליקום ומעל פרמזן ממש כמו שמגישים במסעדות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת ספגטיני
250 גרם ביצי דגים טריות( כל סוג)
3 פלפל שושקה
3 פלפל ירוק חריף
5 שיני שום
200 גרם עגבניות שרי טריות
פרמזן
בזיליקום טרי
חופן פלפל סודניה יבש
שמן זית להגשה
אופן הכנה
1 קולים את הפלפלים על האש או בתנור, מקלפים ופורסים דק.
2 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את שיני השום הפרוסות וחורכים מעט.
3 מוסיפים למחבת את הפלפלים הקלויים.
4 מפרידים את ביצי הדגים מהשליה שלהם בעזרת כפית ומוסיפים למחבת.
5 מבשלים עד שהביצים מלבינות ומוסיפים את הסודניה (אם צריך מוסיפים שמן זית, כי הוא נספג מאד מהר בביצי הדגים).
6 מבשלים את הפסטה לפי הוראת היצרן.
7 מבשלים לדקה את הפלפל סודניה במחבת עם שאר המרכיבים עד להוצאת טעם ומוסיפים את הפסטה
8 מערבבים היטב ומסירים מהאש.
9 להגשה: מוסיפים את העגבניות ועלי בזיליקום הטריים ומערבבים. מוסיפים שמן זית ופרמזן מלמעלה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות