ספגטי מרינארה עם פילה דג ברוטב עגבניות

ספגטי מרינארה עם נתחי פילה דג ברוטב עגבניות, חריסה, צ'ילי, צלפים ופטרוזיליה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לרוטב:
2 פחיות (800 גרם) פולפה עגבניות ליקופן טבעית יכין
2 כפיות חריסה יכין (או לפי הטעם)
1/2 כוס (120 גרם) מים
1/4 כוס (50 גרם) שמן זית
6 פילה אנשובי כבוש, קצוצים דק
2 כפות צלפים משומרים במי מלח, מסוננים
10 שיני שום קלופות, חצויות
1 פלפל צ'ילי ירוק חריף, פרוס דק
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס, לתיבול לפי הטעם
ובנוסף:
800 גרם פילה דג לבן (כמו דניס, בס, לברק או מוסר), ללא עור ועצמות, חתוכים לנתחים של 4 ס"מ
1 חבילה (500 גרם) ספגטיני, מבושלים לפי הוראות היצרן, מסוננים ומשומנים
1/2 כוס פטרוזיליה, עלים בלבד
שמן זית
פלחי לימון
אופן הכנה
1 מעבירים לסיר רחב ושטוח את כל מרכיבי הרוטב, מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים מכוסה בבעבוע עדין במשך שעה. מערבבים מדי פעם. אם הרוטב יוצא סמיך מידי, מוסיפים עוד מעט מים רותחים
2 מסירים את המכסה, מוסיפים את נתחי הדגים לרוטב, מגבירים ללהבה בינונית, מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 5 דקות. מסירים מהכיריים ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות
3 מעבירים את הספגטיני המבושלים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את תבשיל הדגים עם הרוטב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם בעיטור עלי פטרוזיליה וזילוף של שמן זית ופלחי לימון ליד

בשיתוף יכין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות