מתכון בריאות טבעוני: קבב סויה על מקל קינמון

לא לטבעונים בלבד: גירסה קלילה, בריאה וטעימה לקבבים? יש דבר כזה!
אנחנו מזמינים להתפנק עם מתכון בריאות טעים ומזין, באדיבות מסעדת משק ברזילי תל אביב. אנחנו ניסינו והתאהבנו. מוכנים?

מערכת
04.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס פתיתי סויה
1 כוס מים רותחים
1/2 קילו דלעת
כפית פפריקה
כפית כמון
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
קמצוץ צ’ילי
4 שיני שום
2 כפות שמן זית
10 מקלות קינמון שלמים

אופן הכנה
1 מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפיה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש קטנה עד שהדלעת מתרככת, למשך כ- 10 דקות.
2 מוסיפים את שבבי הסויה, 1 כוס מים, מערבבים ומורידים מהאש.
3 מקררים את התערובת.
4 יוצרים קבבים על מקלות הקינמון.
5 צולים על האש כ- 5 דקות מכל צד.

צילום תמונה ראשית: דניאל לילה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות