סופגניות שמנת חמוצה
סופגניות "האשל" המוכרות עם טוויסט של שמנת חמוצה במקום – מושלם!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מתכון לכ-23 סופגניות:
2 גביעים של שמנת חמוצה 9%
2 ביצים
1 שקית קמח תופח
כפית גרידת לימון
2 כפות ברנדי
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
כוס שמן קנולה
אופן הכנה
1 לערבב היטב את כל המצרכים (חוץ מהשמן לטיגון) עד שאין גושים. אני ערבבתי במיקסר ידני. אפשר לערבב ביד – העיקר שלא יהיו גושים ויתקבל בצק חלק
2 לחמם שמן עמוק בסיר (לפחות 3 כוסות – ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן) ובעזרת כף של גלידה או 2 כפות להעביר לסיר מהבלילה. השמן לא אמור להיות רותח אלא בחום של כ- 160-170 מעלות על מנת שהסופגניות תהיינה מוכנות גם מבפנים. הכי חשוב להנמיך מדי פעם את האש ואז שוב על אש רגילה (הסופגניות לא אמורות להיות חומות מהר מדי כי במקרה כזה הבפנים עדיין יהיה בצקי). בנוסף, להוסיף לשמן כמה חתיכות גזר כדי שהשמן לא ישחיר
3 להעביר את הסופגניות אל נייר סופג
4 אפשרויות ההגשה: בלי כלום, עם אבקת סוכר או במילוי ריבה, נוטלה, ריבת חלב וכל מה שאוהבים
קמח?250גר?1קג?
באיזה כמות קמח מדובר? לא מצויין.תודה,
נטלי
באיזה כמות קמח מדובר? לא מצויין.תודה, נטלי
נטלי says:
350 גרם (כ 2.5 כוסות )
350 גרם (כ 2.5 כוסות )
rotem says: