סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה של אבי ביטון

מנה מנחמת וחורפית כמו שהאיטלקים מכינים. מתוך התכנית “במטבח עם אמא”

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 שיני שום
1.5 ק”ג בשר שריר לתבשיל חתוך לקוביות של אסלי עמוס
2 ק”ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק
8 כפות שמן קנולה
1 כוס מים קרים
מלח
פלפל שחור גרוס
סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה של אבי ביטון
סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה. צילום: איתיאל ציון
אופן הכנה
1 פורסים 4 שיני שום
2 בסיר רחב ועמוק יוצקים שמן קנולה ומחממים אותו.
3 משחימים את את הבשר בסיר, 5 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל.
4 בנפרד מטגנים את קוביות תפוחי האדמה טיגון קצר, לא בישול מלא.
5 מוסיפים את השום לסיר הבשר.
6 מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לסיר הבשר.
7 מוסיפים מים בגובה הבשר ומבשלים שעתיים וחצי – 3 שעות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
8 מגישים בליווי אורז לבן או סלט ירקות טרי.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות