הכוכב החדש במטבח – שניצלונים בציפוי בייגלה סניידרז

איך הופכים מנה רגילה ובנאלית כמו שניצלונים לטעימה ומעניינת בטירוף שגם ילדים וגם מבוגרים יתשגעו ממנה? קל – מצפים אותם בבייגלה סניידרז – לפי הטעם שאתם אוהבים

מערכת
12.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג חזה עוף שניצל
2 כוסות בייגלה חרדל דבש ובצל סניידרז (או כל טעם אחר – תבחרו)
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
להגשה: רוטב חרדל דבש לטבילה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
2 מעבדים את הבייגלה במעבד מזון עד לקבלת גרגרים (לא דקים מידי – שיהיה קראנצ'י)
3 לוקחים 3 קערות – באחת קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית – הבייגלה המרוסק שלנו
4 טובלים את העוף בביצה, אחר כך בקמח, ואז בחזרה בביצה ולבסוף בבייגלה
5 מניחים חזות עוף מצופים על נייר אפייה מוכן ואופים במשך 20 דקות או עד שהוא מוכן במרכז
6 לרוטב: מערבבים 3 כפות חרדל ו 3 כפות דבש
עוד אופציות לרטבים: קטשופ, מיונז, ברביקיו, אלף האיים או סתם לסחוט לימון מלמעלה – בתאבון!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות