רולדת סניקרס מושלמת של אופל אורן
רודלת סניקרס קלה להכנה והכי טעימה שיש של אופל אורן. רולדה עטופה בשוקולד ובוטנים ומפוצת בקרם ווניל וקרמל שלא תרצו להפסיק לאכול!
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/11/26115234/368015216_330236276299563_3764717172612948702_n.jpg)
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרולדה:
3 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
מחית וניל
4\1 כוס חלב
25 גרם שמן (2 כפות שטוחות)
3\1 כוס קמח
1.5 כפות קקאו
2 כפיות אבקת אפייה
4\1 כוס סוכר
לקרמל:
90 גרם גלוקוז
כחצי כוס סוכר
כ – 2 כפות מים
חצי כוס שמנת מתוקה (140 גרם)
מחית וניל
קורט מלח
10 כפות חמאה (140 גרם)
לקרם וניל:
3 כפות אינסנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
כפית מחית וניל
2 כוסות שמנת מתוקה (500 גרם)
לציפוי שוקולד:
500 גרם שוקולד חלב
5 כפות שמן
בוטנים גרוסים גס
אופן הכנה
לרולדה: (תבנית 30*30)
1 נקציף חלבונים עם 50 גרם סוכר עד קצף לבן וחזק ונניח בצד.
2 נערבב חלמונים ו – 3 כפות סוכר ,נוסיף את השמן החלב ונאחד, נוסיף את היבשים ונערבב היטב.
3 נאחד את החלבונים לחלמונים באמצעות קיפול זהיר .
4 נשטח בתבנית 30*30 מעל נייר אפייה ונכניס ל 175 מעלות ל 14 דקות.
5 אחרי שהוצאנו מהתנור נניח מעל נייר אפייה חדש, נהפוך על המשטח ככה שהנייר אפייה החדש יהיה התחתית
6 נקלף את הנייר אפייה בזהירות, נגלגל ונניח בצד.
לקרמל:
1 בקלחת נניח סוכר גלוקוז ומים על אש בינונית, עד צבע עינברי.
2 נוסיף את השמנת החמימה בזהירות ונערבב היטב.
3 נוסיף את החמאה הווניל והמלח נאחד ונניח בצד להתייצבות.
4 לאחר ההתייצבות, נמרח מעל הרולדה ונפזר בוטנים קלויים.
לקרם וניל:
1 נקציף את כל המרכיבים לקרם יציב.
2 נמרח מעל הקרמל הבוטנים שכבה אחידה נגלגל צמוד צמוד ונכניס להקפאה של חצי שעה.
לציפוי שוקולד:
1 נמיס בפולסים את השוקולד והשמן עד שהוא נוזלי ומבריק
2 נוסיף את הבוטנים וניצוק מעל הרולדה כשהיא קפואה.
3 נכניס להתייצבות אחרונה במקרר ונגיש. בתאבון!
שאלה
במה אפשר להשתמש במקום גלוקוז
במה אפשר להשתמש במקום גלוקוז
ורדית says:
ניתן להשתמש במעט דבש או סירופ תירס
אבל במתכון הזה מומלץ להתשמש בגלוקוז
ניתן להשתמש במעט דבש או סירופ תירס אבל במתכון הזה מומלץ להתשמש בגלוקוז
rotem says: