רולדת סניקרס מושלמת של אופל אורן
רודלת סניקרס קלה להכנה והכי טעימה שיש של אופל אורן. רולדה עטופה בשוקולד ובוטנים ומפוצת בקרם ווניל וקרמל שלא תרצו להפסיק לאכול!
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרולדה:
3 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
מחית וניל
4\1 כוס חלב
25 גרם שמן (2 כפות שטוחות)
3\1 כוס קמח
1.5 כפות קקאו
2 כפיות אבקת אפייה
4\1 כוס סוכר
לקרמל:
90 גרם גלוקוז
כחצי כוס סוכר
כ – 2 כפות מים
חצי כוס שמנת מתוקה (140 גרם)
מחית וניל
קורט מלח
10 כפות חמאה (140 גרם)
לקרם וניל:
3 כפות אינסנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
כפית מחית וניל
2 כוסות שמנת מתוקה (500 גרם)
לציפוי שוקולד:
500 גרם שוקולד חלב
5 כפות שמן
בוטנים גרוסים גס
אופן הכנה
לרולדה: (תבנית 30*30)
1 נקציף חלבונים עם 50 גרם סוכר עד קצף לבן וחזק ונניח בצד.
2 נערבב חלמונים ו – 3 כפות סוכר ,נוסיף את השמן החלב ונאחד, נוסיף את היבשים ונערבב היטב.
3 נאחד את החלבונים לחלמונים באמצעות קיפול זהיר .
4 נשטח בתבנית 30*30 מעל נייר אפייה ונכניס ל 175 מעלות ל 14 דקות.
5 אחרי שהוצאנו מהתנור נניח מעל נייר אפייה חדש, נהפוך על המשטח ככה שהנייר אפייה החדש יהיה התחתית
6 נקלף את הנייר אפייה בזהירות, נגלגל ונניח בצד.
לקרמל:
1 בקלחת נניח סוכר גלוקוז ומים על אש בינונית, עד צבע עינברי.
2 נוסיף את השמנת החמימה בזהירות ונערבב היטב.
3 נוסיף את החמאה הווניל והמלח נאחד ונניח בצד להתייצבות.
4 לאחר ההתייצבות, נמרח מעל הרולדה ונפזר בוטנים קלויים.
לקרם וניל:
1 נקציף את כל המרכיבים לקרם יציב.
2 נמרח מעל הקרמל הבוטנים שכבה אחידה נגלגל צמוד צמוד ונכניס להקפאה של חצי שעה.
לציפוי שוקולד:
1 נמיס בפולסים את השוקולד והשמן עד שהוא נוזלי ומבריק
2 נוסיף את הבוטנים וניצוק מעל הרולדה כשהיא קפואה.
3 נכניס להתייצבות אחרונה במקרר ונגיש. בתאבון!
שאלה
במה אפשר להשתמש במקום גלוקוז
במה אפשר להשתמש במקום גלוקוז
ורדית says:
ניתן להשתמש במעט דבש או סירופ תירס
אבל במתכון הזה מומלץ להתשמש בגלוקוז
ניתן להשתמש במעט דבש או סירופ תירס אבל במתכון הזה מומלץ להתשמש בגלוקוז
rotem says: