סמורס’ – עוגיות שוקולד מרשמלו של טוני משיח
טוני משיח ניסתה וניסתה, עד שהגיעה למתכון המושלם לעוגיות סמורס', מעין סנדוויץ' שוקולד מרשמלו בין שתי עוגיות או קרקרים.
הכל התחיל כשנתקפתי געגועים לחברה שלי בתאל שגרה בשיקאגו. אנחנו חבורה כזאת, אני, בתאל, סיון ושי, כבר למעלה מ – 25 שנה יחד. לאמריקאים יש את הסמורס’, שזה מעין סנדוויץ’ שוקולד מרשמלו בין שני עוגיות או קרקרים, אז החלטתי לעשות מחווה לחברתי ובכדי לעשות זאת יצרתי את הסמורס’ שלי, עם נגיעות מפלצתיות משלי. אחרי ניסויים רבים במטבח, טעימות של כל יושבי הבית ודברי נאצה מאחותי (“תיחנקי, הרסת לי את הדיאטה”), הגעתי למתכון המושלם.
העוגיות האלה צריכות בייביסיטר, כלומר אתם לא זזים מההתנור וזו נקודה חשובה: האפיה אורכת 9 – 8.5 דקות סה”כ ויש רגע מסויים שבו רואים סדק קטן בבצק ומבצבץ מתוכו מרשמלו, זה הרגע שאתם מוציאים את העוגיות החוצה. אני אוהבת לאכול אותן מעט חמימות עם כפית, כשכל המרשמלו נוזלי אבל אפשר בכיף להתפנק גם שהן קרות (ילדיי יעידו על כך), אפשר גם לחמם 7 – 6 שניות במיקרו וזה חוזר למצב נוזלי, בקיצור שחיתות לשמה!בתאל העוגיות האלו מוקדשות לך!
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
- אם אתם רוצים לאכול ביד, קררו עד שיציב לחלוטין ו….אתם יודעים איך לאכול נכון?!:)
- למתכונים נוספים של טוני משיח, כנסו לבלוג: מפלצת העוגיות – טוני משיח