פורל מעושן בענפי זית וברוסקטה

מתכון לפורל מעושן עם רוטב מדהים וקל להכנה של השף של מסעדת טורקיז רז סלע

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פורל שלם
כפית וחצי מיונז
פלפל שושקה מתוק יבש
בצל ירוק קצוץ
ענפי זית
ענפי רוזמרין
מיץ מלימון אחד
בגט טרי
אופן הכנה
1 מזלפים מעל הפורל שמן זית איכותי וכמה עלי רוזמרין וזית, ומכנסיים לתנור לחצי שעה בחום נמוך של 130 מעלות
2 את השושקות מרתיחים במים רותחים וממתינים חצי שעה שיצטננו.
3 במכתש כותשים את השושקות לממרח מוסיפים מיונז ולימון.
4 חותכים פרוסה מהחלה קולים באש ומורחים את הממרח שהכנו מהשושקות והמיונז, מניחים נתחי פורל מיושן ובצל ירוק קצוץ.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות