פורל מעושן בענפי זית וברוסקטה
מתכון לפורל מעושן עם רוטב מדהים וקל להכנה של השף של מסעדת טורקיז רז סלע
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2023/03/27180906/%D7%93%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%9F.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/plush-single.png)
![](https://www.goodlifetv.co.il/wp-content/themes/goodiz/images/minus-single.png)
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 פורל שלם
כפית וחצי מיונז
פלפל שושקה מתוק יבש
בצל ירוק קצוץ
ענפי זית
ענפי רוזמרין
מיץ מלימון אחד
בגט טרי
אופן הכנה
1 מזלפים מעל הפורל שמן זית איכותי וכמה עלי רוזמרין וזית, ומכנסיים לתנור לחצי שעה בחום נמוך של 130 מעלות
2 את השושקות מרתיחים במים רותחים וממתינים חצי שעה שיצטננו.
3 במכתש כותשים את השושקות לממרח מוסיפים מיונז ולימון.
4 חותכים פרוסה מהחלה קולים באש ומורחים את הממרח שהכנו מהשושקות והמיונז, מניחים נתחי פורל מיושן ובצל ירוק קצוץ.