סלופי ג'ו וצ'יפס קפוא בצ'יפסר

מתכון של שחר "פודיק" למנת סלופי ג'ו וצ'יפס קפוא שמכינים צ'יפסר. מנה אמריקאית מושלמת לחגיגות 4 ביולי!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסלופי ג'ו:
500 גרם בשר טחון
1 בצל
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
מלח פלפל
לרוטב סלופי:
4 כפות קטשופ
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות מים
1 כף שמן
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כפית פפריקה מעושנת
להגשה:
לחמניית המבורגר
קטשופ
מיונז
מלפפון חמוץ
עגבנייה
חסה
לציפס: תערובת תבלינים לתפוא אדמה בתנור
אופן הכנה
1 מקרמלים בצל ומוסיפים בסוף את השום הכתוש עד להזהבה.
2 מקרמלים בצל ומוסיפים בסוף את השום הכתוש עד להזהבה.
3 מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומערבבים עם הבצל והשום, מוסיפים אח"כ את הרוטב סלופי שהכנו ומערבבים דואגים שהבשר לא יתייבש.
לצ'יפס:
1 מטגנים את הצ'יפס הקפוא ובסוף מתבלים בתערובת תבלינים לתפוא אדמה בתנור.
2 מורחים מיונז על צד כל לחמנייה מוסיפים מהסלופי ג'ו ואוכלים עם הצ'יפס המתובל בצד.
הכי אמריקאי שיש! סלופי ג'ו. צילום: ליאור אשכנזי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם