סלופי ג'ו וצ'יפס קפוא בצ'יפסר
מתכון של שחר "פודיק" למנת סלופי ג'ו וצ'יפס קפוא שמכינים צ'יפסר. מנה אמריקאית מושלמת לחגיגות 4 ביולי!
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסלופי ג'ו:
500 גרם בשר טחון
1 בצל
2 שיני שום כתושות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
מלח פלפל
לרוטב סלופי:
4 כפות קטשופ
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות מים
1 כף שמן
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כפית פפריקה מעושנת
להגשה:
לחמניית המבורגר
קטשופ
מיונז
מלפפון חמוץ
עגבנייה
חסה
לציפס: תערובת תבלינים לתפוא אדמה בתנור
אופן הכנה
1 מקרמלים בצל ומוסיפים בסוף את השום הכתוש עד להזהבה.
2 מקרמלים בצל ומוסיפים בסוף את השום הכתוש עד להזהבה.
3 מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומערבבים עם הבצל והשום, מוסיפים אח"כ את הרוטב סלופי שהכנו ומערבבים דואגים שהבשר לא יתייבש.
לצ'יפס:
1 מטגנים את הצ'יפס הקפוא ובסוף מתבלים בתערובת תבלינים לתפוא אדמה בתנור.
2 מורחים מיונז על צד כל לחמנייה מוסיפים מהסלופי ג'ו ואוכלים עם הצ'יפס המתובל בצד.