סינטה בקר באפיה איטית של עומר מילר ואלינוער רבין: גם טעים גם בריא

עומר ואלינוער עם מתכון מדויק לסינטה בקר באפיה איטית שהוא גם בריא וגם טעים. מתוך הספר “גם טעים, גם בריא” מאת עומר מילר ואלינוער רבין, בהוצאת מטר.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 נתח סינטה מיושנת במשקל 1 ק”ג
1 כפית גרגרי חרדל טחונים
1 כף מלח בישול
1 כף פלפל שחור גרוס גס
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה.
2 בקערית קטנה מערבבים את החרדל, המלח והפלפל השחור עם חצי מכמות שמן הזית ומורחים את הנתח.
3 במחבת כבדה (שמתאימה גם לתנור) מחממים היטב את השמן שנותר.
4 מטגנים את נתח הבשר משני הצדדים על אש גבוהה, כ-5 דקות, עד שהנתח שחום.
5 מנמיכים מעט את האש ומטגנים 3 דקות נוספות.
6 מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד – 80 מעלות ואופים כשעה.
7 מוציאים מהתנור, ממתינים מספר דקות ופורסים. הבשר עסיסי וורוד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות