הגרסה ההודית לסינטה של אבי ביטון

מתכון חגיגי ומעניין לסינטה ברוטב קארי הודי עם צ’ילי מתוק מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם סינטה פרוס דק של אסלי עמוס
1 פחית קרם קוקוס
1 כף שטוחה אבקת קארי הודי
2 קוביות ג’ינג’ר
2 שיני שום כתושות
1 כף גדושה סוכר חום
4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
1 צרור בצל ירוק קצוץ
1 צרור כוסברה קצוצה
1 פלפלון צ’ילי אדום פרוס דק
מלח
5 כפות שמן קנולה
להגשה: אורז בסמטי
אופן הכנה
1 במחבת כבדה יוצקים שמן קנולה וצולים את הסינטה, מתבלים במעט מלח.
2 מוספים את כל המרכיבים – קרם קוקוס, ג’ינג’ר, קארי, שום ורוטב צ’ילי, פרט לבצל ולכוסברה ומבשלים כ – 10 דקות בחום בינוני תוך כדי ערבוב.
3 מפזרים כוסברה ובצל ירוק ומגישים בליווי אורז בסמטי.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות