סינייה בשר עם חצילים, עגבניות קונפי, טחינה גולמית ופסטו של איל לביא

איל לביא מציג מתכון מעולה לסיניה בשר עם עגבניות קונפי, טחינה גולמית ופסטו שכיף להכין ולאכול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבשר:
1 ק”ג בשר צלעות טחון פעם אחת על מספר 5
2 בצלים גדולים חתוכים דק
4 כפות שמן זית לתערובת + 2 כפות לטיגון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית שטוחה כמון
1/2 כוס מי סודה לשתיה
לקונפי עגבניות:
6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות גדולות
6 שיני שום שלמות
1 פלפל ירוק פרוס
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
חצילים:
4 חצילים בלאדי שלמים שרופים בגריל שלמים
לפסטו:
1 כוס עלי בזיליקום שתופים
1/2 כוס עלי כוסברה שתופים
1/2 כוס עלי נענע שתופים
6 יחידות לימונים כבושים חתוכים ללא חרצנים
5 שיני שום קלוף
10 פילטים של אנשובי (מומלץ)
1 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1/4 כוס צנובר קלוי
להגשה:
1 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס צנוברים קלויים
סינייה בשר עם חצילים, עגבניות קונפי, טחינה גולמית ופסטו של איל לביא
סינייה בשר עם חצילים, עגבניות קונפי, טחינה גולמית ופסטו של איל לביא. צילום: יח"צ

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: