פלפל שושקה וגבינת פטה
מתכון של שף גיא פרץ לפלפלי שושקה מתוקים וגדולים, צלויים בגריל או על להבת הכיריים , במשרה של שמן זית לימון סחוט ושום עם עלי אורגנו טריים ושברי גבינת פטה מלוחה – במיוחד לשבועות
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
8 פלפלי שושקה בצבעים שונים
4 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
קורט מלח
מיץ מחצי לימון
2 ענפי אורגנו טריים
50 גר גבינת פטה יוונית
אופן הכנה
1 קולים את הפלפלים על להבת הגז או בגריל עד שקליפתם משחירה
2 מקלפים ומניחים בקערה עמוקה
3 קוצצים את שיני השום ומפזרים מעל
4 מתבלים במלח ולימון, מערבבים ומניחים בכלי הגשה
5 יוצקים מעל את שמן הזית , מפזרים שברי גבינת פטה ואת עלי האורגנו