גליליות חלווה של שמרית הילל
גליליות חלווה של שמרית הילל עם שוקולד מומס ושברי מרנג מלמעלה – מנה חלומית שתכבוש את כולם בחג

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 חלבונים
0.5 כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס ממרח חלווה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
1 חבילת גליליות למילוי
לקישוט:
1 שיערות חלבה, שוקולד ממוס, שברי מרנג

אופן הכנה
אופן הכנה
1 מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב
2 בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את הטחינה בהדרגה
3 מאחדים את התערובות לקערה אחת בתנועות קיפול
4 מערבבים פנימה שברי שוקולד
5 מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות
6 מעבירים למקפיא לשעה לפחות
7 מפזרים מעל שיערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג