שורט ריבס במרינדה לצד סלט תרד ועגבניות של עומר מילר

בישול ארוך וצליה של שורטריבס במרינדת תבלינים עשירה, מתוך התוכנית "טעים אש" עם עומר מילר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ק”ג שורט ריבס
3 ליטר מים
1 בצל לבן
1 שום פנינה
4 עלי דפנה
1 צרור טימין
1 צרור רוזמרין
1 עגבניה
למרינדה
3 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
¼ כפית קינמון
¼ כפית גרגירי כוסברה טחונים
¼ כפית זרעי שומר טחונים
¼ כפית זרעי כמון טחונים
3 כפיות ממרח אריסה
1 כפית חומץ יין אדום
¼ כוס שמן זית
לסלט התרד
1.5 תרד טרי
1 עגבניה
1 שום פנינה
3 כפות שמן זית
2 פלחי לימון
אופן הכנה
1 מניחים בסיר את השורטריבס.
2 קוצצים גס עגבניה, בצל ושום פנינה ומוסיפים לסיר.
3 מוסיפים מים, עלי דפנה, טימין ורוזמרין.
4 מבשלים את הבשר בציר למשך כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
5 מכינים את המרינדה: בקערה שמים גרגירי כוסברה, זרעי כמון, זרעי שומר, פפריקה מעושנת, פפריקה מתוקה, קינמון, אריסה, חומץ ושמן זית וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
6 מסננים את הספייריבס ומורחים במרינדה.
7 צולים את הבשר על הגריל משני צדדיו.
8 מכינים את סלט התרד: קוצצים שום פנינה, תרד ועגבניה ומוסיפים שמן זית ולימון.
9 מגישים את הסלט לצד הספייריבס ופלחי לימון.
שורט ריבס במרינדה לצד סלט תרד ועגבניות של עומר מילר
שורט ריבס במרינדה לצד סלט תרד ועגבניות של עומר מילר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: