שבקייה מרוקאית של יהודה עמר

מתכון לשבקייה של יהודה עמר עם מכונת פסטה שיוצאת פריכה וממכרת! תרבחו ותסעדו ואל תשכחו להזמין את ערוץ האוכל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 קג קמח לבן מנופה
1 שקית אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל איכותית או שקית אבקת סוכר וניל
250 גרם נטורינה או מחמאה מומסת
1 ביצה
1 כף חומץ
250 מל מים חמימים
לסירופ:
1 קג סוכר
600 מל מים
1/2 מיץ מלימון טרי
אופן הכנה
1 מתחילים בסירופ: לתוך סיר מכניסים את כל המצרכים למעט הלימון ומבשלים כ 30 דק לבסוף סוחטים מיץ לימון ומקררים לטמפ החדר
2 לבצק: לתוך קערת מיקסר עם וו לישה מכניסים את הקמח והיבשים מערבבים מעט ומוסיפים את נוטרינה מומסת מוסיפים ביצה וחומץ ומוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד.
3 מוצאים ולשים ביד מחלקים לכדורים עוטפים בנילון ניצמד ומכניסים למקרר לשעה.
4 מרדדים מעט בעזרת מערוך ומפזרים מעט קורנפלור ופותחים בעזרת מכונת פסטה
5 מרדדים כת הבצק עד למידה 6 בעזרת גלגלת עושים חריצים מקפלים
6 מכניסים לשמן ומטגנים בשמן בחום של 160 מעלות
7 לאחר טיגון משני צדדים מכניסים לסירופ סוכר לכמה שניות ומוצאים לתבנית
8 ממתינים שיתקרר ומתענגים על ביס עם כוס תה ❤️
אי אפשר להתאפק! מתוך האינסטגרם של יהודה עמר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: