שבקייה למימונה קלה להכנה

מתכון לשבקייה למימונה ולכל ימות השנה של קאי מיליכוב המוכשר, קלה להכנה בזכות מיקסר קנווד שף, המיקסר ששוקל, מתפיח ואפילו מאדה את הבצק. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

צילום: לין טלקר
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו קמח
1/2 כפית מלח
1 כוס שמן
2 כפות חומץ
1 ורבע כוסות מים
1 כפית אבקת אפייה
שומשום
סירופ סוכר:
1 קילו סוכר
2 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
1 ‏בקרה לשים את כל החומרי בצק כ 10 דקות.
2 ‏ עוטפים בניילון ומניחים בצד למנוחה של חצי שעה.
3 בנתיים מכינים סירופ סוכר: בקלחת קטנה מרתיחים מים וסוכר ממנעים את האש ומבשלים 20 דקות .
4 לאחר 20 דקות נוסיף את המיץ לימון ונבשל עוד 5 דקות להסמכה .
5 ‏אחר חצי שעה מחלקים את הבצק לשמונה חלקים במר כל חלק לרצועה דקה דקה (מומלץ להעזר במכונת פסטה).
6 ‏מחלקים כל רצועה לרבועים כמו בסירטון ויוצרים את הצורה של השבקיה .
7 מטגנים בשמן עמוק וחם משני הצדדים.
8 מסננים ומקררים קצת מהשמן ומעבירים אותן לסירופ הסוכר .
9 מערבבים עם הסירופ, מוצאים ,מסדרים במגש ,מקשטים במעט שומשום ותרבחו ותסעדו
כמה שהיא יפה ככה היא טעימה. צילום: קאי מיליכוב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם