שקשוקה חריפה של אפרת סיאצ'י

תמיד חיפשתם מתכון לשקשוקה אבל איך אומרים… היה ליד? לא מספיק וואו? המתכון הבא הולך להעיף אתכם!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל גדול קצוץ
4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
0.5 גמבה חתוכה לקוביות
שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
4 ביצים
1 פלפל חריף קצוץ או כפית פפריקה חריפה
לתיבול:
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה
2 מוסיפים את העגבניות, הגמבה, פלפל חריף ושום, ממליחים מעט ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהגמבה מעט מתרככת (יש לערבב מדי פעם)
3 מוסיפים את הרסק ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. משאירים לעוד מספר דקות ומוסיפים את הביצים
4 מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת דרגת העשייה הרצויה של הביצים

למתכונים נוספים של אפרת סיאצי לחצו כאן + המתכון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות