עוגיות שומשום למימונה

קוראים להן אולי כפכפי שומשום בגלל הצורה שלהן, הן מככבות על השולחן בחינות ומימונה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כוסות שומשום
3 ביצים L
2 כוסות קמח (כוס חד פעמית שתייה קרה)
לסירופ:
2-1/2 כוסות סוכר
1-1/4 מים
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
1 לערבב להניח בצד כ-20 דקות.
2 לרדד דק לקרוץ ריבועים קטנים לקחת קצה אחד עם קצה מקביל ולהדק היטב. להניח בתבנית לייבוש כשעתיים.
3 לטגן בשמן עמוק להניח בנייר סופג.
מכינים סירופ:
1 לבשל את הסירופ והמים עד לרתיחה להנמיך להבה להוסיף לימון ולבשל עוד כ-10. לטבול את כפכפי השומשום להעביר לקופסה אטומה ניתן להקפיא כחודש.

מתוך הבלוג של יפה ימין "יפצ'וק מבשלת ואופה"

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות