עוגיות שומשום למימונה

קוראים להן אולי כפכפי שומשום בגלל הצורה שלהן, הן מככבות על השולחן בחינות ומימונה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כוסות שומשום
3 ביצים L
2 כוסות קמח (כוס חד פעמית שתייה קרה)
לסירופ:
2-1/2 כוסות סוכר
1-1/4 מים
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
1 לערבב להניח בצד כ-20 דקות.
2 לרדד דק לקרוץ ריבועים קטנים לקחת קצה אחד עם קצה מקביל ולהדק היטב. להניח בתבנית לייבוש כשעתיים.
3 לטגן בשמן עמוק להניח בנייר סופג.
מכינים סירופ:
1 לבשל את הסירופ והמים עד לרתיחה להנמיך להבה להוסיף לימון ולבשל עוד כ-10. לטבול את כפכפי השומשום להעביר לקופסה אטומה ניתן להקפיא כחודש.

מתוך הבלוג של יפה ימין "יפצ'וק מבשלת ואופה"

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות