עוגיות שומשום עם סילאן ללא גלוטן של אבי ביטון

מתכון לעוגיות קלות טעימות ובריאות שגם הילדים לא יפסיקו לאכול. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ממרח שומשום עם סילאן
1 ביצה L
כפית תמצית וניל
1/8 כפית מלח דק
100 גרם (3/4 כוס) קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
25-30 שקדים שלמים
עוגיות שומשום עם סילאן ללא גלוטן של אבי ביטון.
עוגיות שומשום עם סילאן ללא גלוטן של אבי ביטון. צילום: שניר (סופגי) גואטה
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2 שמים במעבד מזון ממרח שומשום, ביצה, קורנפלור,אבקת אפיה, ביצה, תמצית וניל מעט מלח ובוחשים היטב.
3 מרטיבים מעט את הידיים.
4 יוצרים מהבצק כדורים בגודל של אגוז מלך ומניחים בתבנית, במרווחים. נועצים שקד במרכז כל כדור, ופוחסים מעט.
5 אופים בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות.
6 מוציאים, מצננים לחלוטין ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: