סביצ’ה דג ים עם אגסי אנג’ו ואבוקדו של יובל בר נר
מתכון לסלט אגסים עם סביצ'ה דג ים ואבוקדו – סלט טעים כל כך של איש האגסים יובל בר-נר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל- 2 מנות
1 אגס אנג’ו ירוק
120 גרם דג ים לבן (מוסר, לוקוס, אנטיאס)
בצל סגול קטן
1 פלפל אדום מתוק
1 פלפל ירוק חריף
1 גבעול סלרי אמריקאי
1 לימון גדול
1/2 אבוקדו
מלח
כמה יח’ נאצ’וס להגשה
אופן הכנה
1 חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות יחסית ושמים אותם בקערה קטנה.
2 מגרדים חצי מקליפות הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים לקערה.
3 מוסיפים בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם).
4 מתבלים במלח בנדיבות.
5 מעבירים למקרר מכוסה לחצי שעה לערך
6 לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות . מגישים את הסביצ’ה עם חלק מהנוזלים בקערה ומעליו קוביות אבוקדו וכמה נאצ’וס
אגסים אמריקאים, ירוקים, אדומים וחלודים נהדרים, עסיסיים ומתוקים כשהם בשלים והצוואר שלהם מתחיל להתרכך. חכו בסבלנות. כשהאגסים הבשילו, שימו אותם במקרר והם יישמרו לעוד שבוע לפחות.