פילה לברק בתנור בתיבול פשוט וטעים

מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לפילה לברק בתנור בתיבול מושלם

מערכת
24.07.2022
1 דירוגים
5 תגובות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דג
8 נתחי פילה דג לברק
2 לימונים חתוכים לפרוסות
מעט מלח גס
תיבול
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפיות פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתושות
1 כפיות מלח
הגשה
מיץ מלימון אחד סחוט
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
2 בקערית מערבבים את שמן הזית, השום, הפטרוזיליה וכוסברה הקצוצות ואת שאר התבלינים.
3 מניחים את נתחי פילה הלברק על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מורחים את נתחי הדג בשמן המתובל כך שכל צדדיו יכוסו בתיבול.
5 מכניסים את הנתחים המתובלים לתנור שחומם מראש למשך כ-10 דקות עד שהדג מתחיל להזהיב מלמעלה.
6 כשהדג מוכן מעבירים לצלחת הגשה, סוחטים מעל לימון טרי ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    5 תגובות

    • 5

      מתכון מעולה!!!!!!

       

       
      אירית says:
    • 4

      נכנס למתכונים הקבועים שלנו! מתכון מצוייין!

       

       
      דנה says:
    • 3

      לימון

       תודה

      לא כתוב מה לעשות עם פרוסות הלימון…

       תודה לא כתוב מה לעשות עם פרוסות הלימון...
      אמיר says:
      • מה עושים עם לימון?

         לימונדה

         לימונדה
        אייל עזרא says:
      • לימונים

        לימונים נכנסים גם לתנור?

        לימונים נכנסים גם לתנור?
        עיריתדקל עירית says:
        • מכניסים את הלימונים ביחד עם הדג לתנור

          מכניסים את הלימונים ביחד עם הדג לתנור
          rotem says:
    הצג תגובות נוספות