פילה לברק בתנור בתיבול פשוט וטעים
מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לפילה לברק בתנור בתיבול מושלם
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
דג
8 נתחי פילה דג לברק
2 לימונים חתוכים לפרוסות
מעט מלח גס
תיבול
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפיות פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתושות
1 כפיות מלח
הגשה
מיץ מלימון אחד סחוט
אופן הכנה
1 מחממים מראש תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
2 בקערית מערבבים את שמן הזית, השום, הפטרוזיליה וכוסברה הקצוצות ואת שאר התבלינים.
3 מניחים את נתחי פילה הלברק על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מורחים את נתחי הדג בשמן המתובל כך שכל צדדיו יכוסו בתיבול.
5 מכניסים את הנתחים המתובלים לתנור שחומם מראש למשך כ-10 דקות עד שהדג מתחיל להזהיב מלמעלה.
6 כשהדג מוכן מעבירים לצלחת הגשה, סוחטים מעל לימון טרי ומגישים.
הצג תגובות נוספות
מתכון מעולה!!!!!!
אירית says:
נכנס למתכונים הקבועים שלנו! מתכון מצוייין!
דנה says:
לימון
תודה
לא כתוב מה לעשות עם פרוסות הלימון…
תודה לא כתוב מה לעשות עם פרוסות הלימון...
אמיר says:
מה עושים עם לימון?
לימונדה
לימונדה
אייל עזרא says:
לימונים
לימונים נכנסים גם לתנור?
לימונים נכנסים גם לתנור?
עיריתדקל עירית says:
מכניסים את הלימונים ביחד עם הדג לתנור
מכניסים את הלימונים ביחד עם הדג לתנור
rotem says: