שניצל אפוי בציפוי סניידרס

להיט היסטרי! כולם אוהבים שניצל, שידרגנו את פירורי הלחם הרגילים בפירורים שעשויים מבייגלה סניידרז – בחרו את הסניידרז האהוב עליכם.ן ונסו את המתכון הזה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג חזה עוף שניצל
2 כוסות בייגלה חרדל דבש ובצל סניידרז (או כל טעם אחר – תבחרו)
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
לרוטב:
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
2 מעבדים את הבייגלה במעבד מזון עד לקבלת גרגרים (לא דקים מידי – שיהיה קראנצ'י)
3 לוקחים 3 קערות – באחת קמח, בשנייה ביצים טרופות ובשלישית – הבייגלה המרוסק שלנו
4 טובלים את העוף בביצה, אחר כך בקמח, ואז בחזרה בביצה ולבסוף בבייגלה
5 מניחים חזות עוף מצופים על נייר אפייה מוכן ואופים במשך 20 דקות או עד שהוא מוכן במרכז
6 לרוטב: מערבבים 3 כפות חרדל ו 3 כפות דבש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות