שניצל פילה בקר ברוטב קארי של לאון אלקלעי

מתכון המושלם לשדרוג ארוחת הצהריים שלכם – שניצל חגיגי עם טוויסט מרענן כמו שרק לאון אלקלעי יודע ועכשיו גם אתם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שניצל
פילה בקר במשקל 180 גרם דפוק לשניצל
1 כוס קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
1 ביצה
1 כוס פאנקו
1 ענף כוסברה
לרוטב קארי
2 כפות שמן חמניות
1 כפית חרדל
50 גרם בצל קצוץ קטן
50 גרם אננס חתוך לפיסות
1 בננה
1 תפוח עץ פינק ליידי קלוף וחתוך
כף אבקת קארי מדרס
300 סמ”ק ציר עוף
200 סמ”ק חלב קוקוס
אופן הכנה
1 בקלחת שמים את השמן וממתיקים את הבצל.
2 מוסיפים את הפירות וממשיכים לבשל תוך בחישה.
3 מוסיפים את הקארי ומערבבים.
4 מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות על להבה נמוכה.
5 טוחנים בבלנדר ומעבירים דרך מסננת דקה בחזרה לקלחת.
6 מוסיפים את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומצמצמים לדרגת הסמיכות הרצויה.
7 מתבלים ושומרים בצד.
8 מכינים את השניצל: מערבבים את הקמח עם אבקת הקארי, הפלפל והמלח.
9 טורפים את הביצה עם כפית חרדל.
10 גוררים את הפילה בקמח, מנערים, טובלים בביצה ומעבירים לפאנקו.
11 מעבירים למחבת עם מעט שמן.
12 בינתיים מניחים רוטב קארי חם על הצלחת מניחים את השניצל המוכן מעל.
13 מעטרים בענף כוסברה.
שניצל פילה בקר ברוטב קארי של לאון אלקלעי
שניצל פילה בקר ברוטב קארי של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות