סביצ'ה דניס, טחינה ועלי גפן של השף יחי זינו

השף יחי זינו מארח את הילה אלפרד וביחד הם מכינים מנה שהיא כולה שלמות – סביצ'ה דניס, טחינה ועלי גפן . מתוך התוכנית "ים של דגים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים לסביצ'ה:
150 גרם פילה דניס נקי מעור ועצמות
2 בצלים סגולים
חופן עלי כוסברה
חופן עלי רוקט
חצי כפית עלי נענע מופרדים וקרועים ביד
פלפל חריף ירוק טרי/צ'ילי
חופן עגבניות שרי
שמן זית
100 מ"ל מיץ סחוט מלימון טרי
מלח דק
טחינה לבנה
טבסקו ירוק 5 טיפות ויותר (לפי טעם)
עלי גפן מוכנים להגשה
מצרכים – טחינה לבנה:
טחינה גולמית
מלח
פלפל לבן (כפית שטוחה)
ממרח זעתר ושמן זית
2 כפיות לימון סחוט טרי
מים קרים

אופן הכנה
הכנת הסביצ'ה:
1 ממליחים את קוביות הדג, ומניחים בקערת ערבוב עם מיץ לימון וטבסקו ירוק.
2 פורסים את הבצלים דק ומוסיפים, קוצצים את הפלפל חריף ומוסיפים גם כן עם הכוסברה והנענע. מערבבים טוב ומכסים בניילון נצמד. מקררים שעה לפחות.
3 כשרוצים לאכול חוצים את העגבניות ומערבבים עם הדג היטב.
4 בצלחת מעט עמוקה מזלפים מעט טחינה (לא להגזים) ומסדרים את הסביצ'ה מעל.
5 מגישים עם עלי גפן.
הכנת הטחינה:
1 מניחים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת בלנדר מוט – היטב למרקם שאוהבים.
2 חשוב לקרר את הטחינה הטעם שונה לגמרי אחרי קירור.
סביצ'ה דניס, טחינה ועלי גפן של השף יחי זינו1
סביצ'ה דניס, טחינה ועלי גפן של השף יחי זינו1

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: