שיפודי סאטה ברוטב טחינה אסייתי של יהודה עמר
איזה כיף להיכנס למטבח עם אבא, בעיקר כשהוא שף! יהודה עמר נכנס עם ילדיו למטבח ומכין איתם מתכונים שהם אוהבים במיוחד – לבשל ולאכול. הפעם יהודה וילדיו אמרי (3), יונתן (6), נהוראי (16) מכינים שיפודי סאטה ברוטב טחינה אסייתי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק' (+כמה שעות השרייה)
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם שייטל
5 כפות טחינה גולמית
3 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
1 כף תערובת צ'יפוטלה עם שום מתוק
מעט מלח שלג
2 כפות קורנפלור
2 ביצים שלמות
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים היטב את הטחינה, הסויה, הדבש, תערובת הצ'יפוטלה, קורנפלור וביצים.
2 מוסיפים מעט מלח.
3 מכניסים את רצועות הבשר למשרה.
4 מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך כמה שעות.
5 אחרי שהבשר מושרה, משפדים את רצועות השייטל על שיפודי מתכת דקים .
6 מטגנים את השיפודים על מחבת חמה עד לצריבה קלה.